16/12-12

Jag och mamma gjorde godis idag! Slänger upp några bilder från det.

 
 
 
 
 
 
 
Nu är dem klara och inte lika nygjorda! xD Fy fan vad goda dem blev <3
 
 
 
Och så ville Loki vara med!
 
 
 
 
 
 
Och nej, vi använde inte plåten!
 
 
 
 
 

16/12-12

Min hals.. Smått hes och hostar rätt mycket. Bara jag är frisk på torsdag! Hade tänkt att gå på julavslutningen trots att jag inte vill. Men ska byta till mig ett par fina ögon. Till en docka alltså x.x
Självklart vill jag vara frisk under jul med! Inge kul att ligga halvdöd medan mamma och min bror äter god mat! På tal om jul så borde jag ha köpt alla julklappar som ska köpas. Nästan nervös att jag missat! Måste dessutom skicka mina systrars julklapp snart. Det kommer kosta mycket och jag är så, så fattig! HAHAH!
 
Underbart.. Kommenterar bilder, får inget svar. Eller så kommenterar jag och får inga tillbaka >_< Vill med få beröm! xD Inte det att jag MÅSTE ha kommentarer. Men avundsjuk blir man ju! Oh well.. Får bli bättre och försöka lägga upp intressantare saker ;)
 
Hah.. Idag tänkte jag städa lite och fixa en låda i byrån till Jamille. Vi får se hur långt jag kommer..

13/12-12

Går upp 5.15 för att ta en buss 6.35 för att ta mig till skolan. Det är lucia på morgonen. Det började inte förrän 8.30 ungefär. Det betyder att jag var i skolan ungefär en timme innan det började. Dessutom varade det i 10 minuter. Så onödigt..  Lucian sjöng inte ens! Oh well, efter det så var det en timme kvar tills lektionen skulle börja. Bara jag som tycker att skoldagen är onödig hittills? Men i alla fall, när lektionen börjar har klassen prov. Så jag får sitta där, läser lite i boken och håller på att somna.
Lunchen var okej, de kommande lektionerna var okej. Sen var det dags för EVK (elevvårdskonferens).
 
18 år och sjukskriven från skolan.
18 år och utbränd.
 
18 år och livet suger totalt. Okej, har världens underbaraste mamma och jag har världens underbaraste fästmö. Ja, jag har väl få vänner. Dem är också ganska bra.

9/12-12

Det är snart midnatt. Jag ska upp tidigt, det är måndag imorgon och det betyder skola. Men jag vet inte om jag ska åka. Åska i magen, magknip och illamåendet sitter i halsen. Jag har svårt att somna. Ändå är jag trött. 
 
Allt jag vill är att vara hemma varje dag. Ta det lugnt. Ta hand om mig. För det jag önskar mest är att få må bra. Jag vill känna glädje igen, känna orken igen. Jag vill kunna tänka "jag vill träffa mina vänner". Det är faktiskt få jag orkar och vill träffa. Jag tänker inte nämna några namn. Inte ens om folk frågar. 
 
Med det nämnt måste jag prata med mina lärare igen. Jag orkar inte skolan. Ändå går jag bara fyra dagar i skolan av fem. För mycket... Orkar inte... Jag får allt oftare panikångest och stannar hemma. Det är inte bra! Men jag missar inga prov. För sådana ska jag inte göra. 
För vissa låter det kanske "lyxigt" men det är ett rent helvete. Jag är mer stressad, mer orolig. Gaaah! Jag vet inte  vad jag ska göra!! 
 
Allt jag gör är fan att plugga. När internet tillåter vill säga.. Pluggar jag inte, så tänker jag på skiten! Fy fan vad jag bara vill gråta...

7/12 - 12

Antar att det bästa med det här är att jag inte behöver förklara. Undrar någon kan den personen alltid fråga.
Jag är inte ute efter att bli känd på något sätt. Läser folk blir jag självklart glad. Men det är inte så att jag måste ha läsare. Dessutom när det väl ta tid innan det känns okej att skriva här. Känns ganska.. skumt nu.
Lovar att det kommer komma depp och gnäll texter, precis som meningslösa och glada inlägg. Allt beror på hur jag mår. Jag tar en dag i taget med allt.
 

Förlåt..

Känns ju bra att jag aldrig har lagt in något.. Men det kommer!

RSS 2.0