25/1 -13

Jag vet inte vad det är med mig. Allt går neråt.
Jag klarar inte ens av att mejla min egen lärare! Det är så jävla patetiskt. Jag kan inte rå för det, men jag tycker att det är löjligt. Är jag rädd för att få ett svar jag inte vill ha? Är jag rädd för att göra fel? Är jag rädd för att min existens ska störa? Jag ställer en massa frågor, men jag vet redan svaret. Det är för att jag måste. Det är något jag inte klarar av längre. Förut var det "bara" att göra. Men jag står inte ut längre, jag klarar inte av det.
Förstå mig inte fel, jag vill kunna vilja göra och orka. Jag vill ha det som förut, förut ville jag träffa vänner, jag ville ut, jag ville vara social.
Människor är äckliga nu. Inte varje person, utan mänskligheten. Ingen är perfekt, det inser jag med.Men jag trodde att alla strävade efter perfektion? Uppför er då för i helvete som en människa.
 
Lyssna.. Jag älskar mina vänner, även om vissa betyder mindre än andra. Elak? Kanske, men sant. Jag tänker aldrig nämna några namn. Men vissa betyder mer. Noah kan jag använda som exempel. Jag är förlovad med henne. Det säger väl ändå att hon betyder mer än en vän jag precis fått? Båda kan vara precis lika intressanta och roliga att få höra saker ifrån. Men jag är ju förlovad med en utav dem.
 
Slutsats: jag hatar mänskligheten men kan älska.
 
Hm.. Fick en konstig vändning idag.. Hur som helst mår jag sämre..

7/1 -13

Chansen minskar. Hoppet är borta.
Hur ska det gå med Elis framtid som dataspelsutvecklare? Kära vänner, inte ens jag vet. Men jag hoppas att det löser sig.
 
----
 
Börja om på projektarbetet, känns inte lockande. Men det behövs verkligen. 700 ord om dagen. En bok.. This will be interesting..
Önska mig lycka till.
Rappoerten ska också skrivas. Nä, nu går jag och lägger mig!
 
En sak till. Jag ska börja gå och lägga mig samma tid varje dag, likaså gå upp. Lägga sig senast 23 och upp senast 08. Låter väl bra? Så när jag än somnar så SKA jag upp 08. Gawhd... Kommer bli jobbigt att vänja sig.
Ska tydligen ut och gå i en timme varje dag med. Vi får se hur allt går xD

1/1 13

Jaha. Då var det första dagen på nya året. i alla fall i ungefär en timme till. Nyårsafton var inget speciellt.. Bara lite pang-pang som jag blev rädd för till och från.
Jag var hos min fästmö och glodde på film. Vi tjötade (pratade) som vanligt med. Av någon anledning kommer vi ofta in på djupa samtal. Jag älskar sådana. Inte för att jag vill riva upp saker som gjort någon ledsen eller så. Men det blir mer seriöst, och man lär sig alltid något nytt. Inte bara den man pratar med, utan sig själv också. Jag vet att jag flera gånger kommit på saker jag inte tänkt på förut.
Att umgås med Noah är bland det bästa jag vet. Alltid tryggt att vara med henne ♥
 
------
 
Har inte skrivit på länge. Men jag antar att jag inte haft något vettigt att berätta, det har jag väl inte nu heller.
Jag tror jag skriver bara för att skriva. Kanske borde jag skriva på novellen som jag håller på med? Äsch.. Jag borde sova snart. 
Ska på dejt med Noah imorgon och äta kinamat. MUMS! <3
 
 
--- 
 
 
Har en unik läsare då och då, har mina aningar om vem, det är. Men man kan aldrig vara säker! ^-^
Är hur som helst, vem det än är, glad att någon, förutom jag läser den xD
 
---
 
Nu ska jag utmana ödet och spela Flyff! <3

RSS 2.0