3 nov 2013

... Hej.
 
Jag har velat skriva så mycket sen sist. Men samtidigt inte.
Nu bestämde jag mig för att skriva ngot, men jag kommer inte på ett enda skit.
Därför ordbajsar jag bara.
 
* Antar att jag kan berätta at jag känner mig stressad for no reason at all.
* Fått höra att folk tycker att jag ser gladare ut än innan. Jag började tänka på det, och det stämmer nog. Jag känner mig gldare. Men så fort jag känner mig ledsen, blir det värre.
* Är nervös över ifall jag kommer in eller inte. Kommer jag inte in så vet jag att jag kommer bryta ihop och gömma mig. Jag kommer att stänga in mig och skita i allt. Men det oroar jag inte inte för.. Jag vet att jag kommer ta tag i saker och söka jobb mer seriöst, plugga upp betyg eller bara kämpa på med det faktum att jag är för korkad för att komma in.
 
Well.. Nu ska jag försöka sova, jobbcoach imorgon as usual. Känner inte för att gå dit alls just nu. Men jag vet att det är trevligt att prata med dem jag fått kontakt med. Så så fort jag kommer dit kommer allt att vara bra och vara som vanligt. Jag antar att jag känner att jag inte varit hemma som jag brukar och känner mig... Jag vet inte... Konstig, som om det fattas något.
 
Jag menar.. För bara 1 ½ månad sedan spenderade jag all min vakna tid hemma, vid datorn. Jag lämnade knappt lägenheten. Nu festar jag (då och då), går till Ingeus regelbundet, umgås med vänner oftare. Kort sagt; jag gör saker. Det är ju bra, eller hur?
 - Ja.
Men jag kan ändå sakna min trygga plats hemma, med Loki och mamma. Kuratorn tycker att det är bra att jag gör mer saker än att bara sitta vid datorn. Jag kan hålla med till viss del. Jag behöver dessa rutiner för att orka med saker. Men datorn.. Jag är beroende, av både dator och mobil. Jag trivs med dem.
Jag menar; jag spelar, skriver, läser, ser på film och serier, redigerar foton, håller kontakten med folk, lyssnar på musik.. Mina flesa intressen finns här.
 
Se! Sova var det ja! Jag fortsätter att skriva.. Fy Eli.
 
God natt..

RSS 2.0